Нүүр хуудас Нэвс Яагаад, нэвсийг будаанаас илүү ашигтай гэдэг вэ ?

Яагаад, нэвсийг будаанаас илүү ашигтай гэдэг вэ ?

Энэ нь ихэнхдээ, бүхэл үрийн, чанаж болгох шаардлагатай нэвснүүд юм.

Тэд үйлдвэрлэлийн процессийн хувьд хамгийн бага боловсруулалтанд орж хоол хийхэд хүртэл хамгийн бага цагийг зарцуулдаг. Болгох шаардлагагүй нэвснүүдийг зөвхөн буцалсан усанд ба халуун сүүнд хийж 2-3 минут дэвтээнэ. Энэ нь нэвсний ашиг шимтэй чанарыг хамгийн ихээр хадгалдаг юм. Яагаад гэвэл, тэдний  үр шимтэй чанар нь бүхэл үрийн хальсанд нь байдаг юм.

100 гр бүтээгдэхүүн дахь хүнсний тэжээллэг чанар

Чанах шаардлагагүй Алейка нэвс

Уураг

Өөх тос

Нүүрс ус

Илчлэг

Овьёос

10гр

6гр

68гр

377

Хөх тариа

10гр

2,5гр

65гр

332

Шар будаа

11,2гр

2,1гр

55гр

290

Арвай

9,9гр

2,2гр

55,5гр

287

3-н үрийн нэвсний холимог

10,0гр

3,6гр

63,0гр

334

4-н үрийн нэвсний холимог

10,3гр

3,2гр

61,0гр

322

Нэвсийг байнга хэрэглэснээр биеийн байдал сайжирч, тамир тэнхээ дээшлэх, бодисын солилцоог хэвийн болгох, организмыг хорт бодис, хүнд металл, давснаас чөлөөлж цус бүлэгнэх явц үүсэх магадлалыг бууруулдаг. B, K витамины төрлүүд, төмөр, фтор, иод, фосфор, калий – овьёоснд байдаг ашигт, тэжээллэг бодисууд юм. Овьёосны нэвсийг ба овьёосны кашыг хэрэглэснээр организмаа ходоод гэдэс холбоотой асуудал ба цусан дахь сахарын агууламж багасахад ач холбогдолтой.

  Мөн түүнчлэн овьёосны будаагаар хийсэн өдөр оройн хоол нь зүрхний өвчнөөс урьдчилан сэргийлэх онцгой арга болдог. Ялангуяа “Алейка” улаан буудайн нэвс нь онцгой сайхан. Түүнээс гадна түүнд В, РР-ын төрлийн бүх витаминууд кальци, кали, зэс, цинк агуулдаг ба организмд халдварыг эсэргүүцэх ашигт каротинуд байдаг. Алейка, арвайн ба хөх тарианы нэвсэнд ашигтай шинж чанарууд их байдаг. Алейкагийн арвайн нэвсний хувьд тэд нь пектинээр онцгой баялаг байдаг. Арвайн нэвсийг тогтмол хэрэглэснээр пестицид ба радионуклеид ба хортой бодисуудыг организмаас гаргах онцгой сайн аргыг олж авах юм. Хөх тариан ба арвайн нэвсний иж бүрдлийг сайн хэрэглэснээр сахарын диабет ба гэдэсний асуудалтай таргалах хандлагатай хүмүүст организмыг нь цэвэрлээд сайн байдаг.

  Янз бүрийн үрийг хольж 1 хоолонд хийж хэрэглэх нь биологийн үнэ цэнийг өсгөдөг. Ингэснээр организм, микроэлемэнтүүд ба витаминуудыг янз бүрийн бүрэлдэхүүнээр хангадаг. Үүний тулд “Алейка” гурвалжин будааны ба 4 будааны нэвс хэрэглэж болно. Алейка эмээгийн бүх нэвснүүд нь өөр өөрийнхөөрөө бүгд сайн. Нэвснүүдийн ач холбогдлын тухай бүгд мэддэг. Харин түүхий эдээ нягт нямбай, зөв сонгон авах нь түүний боловсруулалтанд үрийн бүх шинж чанаруудыг хадгалах баталгаа болж өгдөг.

  “Алейка” нэвсийг бэлдэх хурд нь бүх рекордыг давсан.

“Алейка”нэвсээр хоолоо бэлдэхийн тулд нэвсээ буцалсан ус ба халуун сүүнд хийж дэвтээхэд л хангалттай ба 3 н минутын дараа хэрэглэхэд бэлэн болдог. Гайхалтай амт үнэр нь хэнийг ч тойрдоггүй. Хэрэв хоолон дээрээ бага зэрэг үзэм, зөгийн бал, самар гэх мэтийн зүйлийг нэмбэл нэвс нь амттай десерт болдог. 2-р хоолонд мах ба загас нэмж бэлдэхэд л 2-р хоол бэлэн болдог.



Нэвс яаж хийдэг вэ?
Эмээгийн жор
Нэвсийн ашиг шимийн тухай
Хурдхан
Алейка
Утас: (976) 5525-2786
Факс: (976) 11-369164
e-mail: info@aleyka.mn
Copyright © 2013
Алейcк Импекс ХХК