Нүүр хуудас Нэвс Нэвс яаж хийдэг вэ ?

Нэвсийг яаж хийдэг вэ ?

Үр бүрийн шимийг хадгалан алтайн шилдэг сортын үр тариаг  өвөрмөц технологиор боловсруулж “Алейка” нэвсийг үйлдвэрлэдэг.

Өндөр температурын микронизацын технологийн дагуу үр тариаг богино хугацааны турш эрчимтэй халаахад агшин зуур дотроосоо шарагддаг. Энэ боловсруулалтын ачаар

·  Үр тарианы үнэт шинж чанар нь хадгалагддаг

·  Нэвс амттай болдог

·  Хүний биед сайн шингэдэг.

Микронизаци нь үр тариаг амархан шингэхүйц болгож улмаар шим тэжээллэг чанарыг нь дээшлүүлдэг. Үүний хамтаар бүтээгдэхүүний амт илт сайжирч, нэвс нь гайхалтай амтлаг үнэртэй болдог. Микронизаци хийсэн “Алейка” нэвс нь:

·  Зүй зохистой

·  Амттай

·  Цагаа хэмнэж хоолохыг хүссэн хэн бүхэнд нэн тэргүүнд санал болгох бүтээгдэхүүн.



Нэвс яаж хийдэг вэ?
Эмээгийн жор
Нэвсийн ашиг шимийн тухай
Хурдхан
Алейка
Утас: (976) 5525-2786
Факс: (976) 11-369164
e-mail: info@aleyka.mn
Copyright © 2013
Алейcк Импекс ХХК